0700 500 69

национален телефон

Кредит до заплата

Кредит до заплата

Допълнителна услуга срещу такса.
Заяви кредит

Научи повече за кредита

Виж сега

Кредит до заплата
Ние знаем, че добре планираш месечния си бюджет, но се случва да възникнат непредвидени ситуации, изискващи бързо решение. Кредит до заплата от CrediHub е продукт точно за тези моменти, в които ти трябва надежден и доверен партньор за заем до 1000 лева.
 

Какво е Кредит до заплата

Кредит до заплата ще ти осигури необходимия заем за ситуации, които не търпят отлагане, докато получиш постъпления. От него може да се възползва всеки нов или настоящ клиент. Той е създаден за потребители, планиращи добре приходите и разходите си, които трябва бързо да решат възникнала нужда от средства.
 
Кредит до заплата 1
Кредит до заплата - какво представлява
 

Първи Кредит до заплата с 0% лихва

Ако усвояваш първи кредит и си избрал продукт Кредит до заплата, ние няма да начислим лихва и ти няма да платиш нищо повече от усвоената главница, връщайки сумата в рамките на 30 дни. За да кандидатстваш за безлихвен кредит до заплата, е необходимо да бъдеш пълнолетен български гражданин, без значение от източника на твоите доходи. 
 

Как да кандидатстваш за Кредит до заплата

 • Избери желаната от теб сума от онлайн калкулатора;
 • Попълни формата за кандидатстване – предостави нужната информация и следвай стъпките;
 • Очаквай нашето обаждане - до минути ще разбереш дали си одобрен за кредит до заплата.
 
Кредит до заплата 2
Кредит до заплата - кандидатстване


Ако вече си клиент на CrediHub

Ако вече си наш клиент и искаш да вземеш Кредит до заплата, влез в твоя профил и избери продукта, след което следвай стъпките.


* Пример: При отпуснат кредит в размер на 500 лв., за срок от 15 дни, в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора, общата дължима сума по кредита е 575 лв. Дължимата лихва за периода е в размер на 75 лв. (30% ГФЛП), а ГПР е 47,634 % (годишен процент на разходите, който включва лихвен процент плюс такси и всички други дължими разходи).
 

Какво е Кредит до заплата

Първи Кредит до заплата с 0% лихва

Как да кандидатстваш за Кредит до заплата

Ако вече си клиент на CrediHub

 • Суми – от 100 до 1000 лв.;
 • Срок – до тридесет дни от датата на усвояване. Ти решаваш в кой момент да върнеш сумата, като плащаш само за дните на ползване;
 • Документи – единственото ни изискване към теб е да притежаваш валидна лична карта;
 • Без поръчител – ние не изискваме гаранти.
CrediHub ти предлага заем за кратък период с облекчени условия, без такси за разглеждане и усвояване. Вземаш толкова пари, колкото ти трябват и получаваш:
 • Бързо кандидатстване – изцяло онлайн, без да посещаваш офис;
 • Удобно усвояване – получаваш сумата по личната си банкова сметка или на каса на EasyPay – сам избираш как;
 • Кратък срок – връщаш до тридесет дни от датата на усвояване или по-рано и плащаш само за дните на ползване;
 • Лесно погасяване – плати с кредитна или дебитна карта от личния ти профил или чрез мобилното ни приложение, в банков клон или на каса на EasyPay.
 
Размер на кредита: 500 лв.
Срок: 15 дни
Обезпечение: Има
Такса за кандидатстване: Няма
Изплащане: Еднократна вноска
ГПР: 47,634%
Общо дължима сума: 575 лв.*Примерът е относим при изпълнение на условията по договора за заем.
Как мога да кандидатствам за кредит до заплата?
За да кандидатстваш за Кредит до заплата, е необходимо да имаш валидна лична карта и да си пълнолетен български гражданин. 
Кандидатстването за бърз кредит до заплата от CrediHub е максимално лесно и удобно. Влизаш в сайта ни www.credihub.bg или мобилното ни приложение и избираш продукта и сумата, за които искаш да кандидатстваш. Създаваш си личен профил, до който ще имаш достъп 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Попълваш кратката форма за кандидатстване за кредит до заплата с данните от личната си карта, правиш си селфи с нея и ни я изпращаш. Ние ще ти позвъним, за да разбереш дали си одобрен за кредит до заплата.
Какво представлява кредит до заплата от CrediHub?
Вземайки кредит до заплата от CrediHub ти ще се възползваш от изцяло онлайн процес по кандидатстване, ще получиш становище до минути, а  сумата можеш да усвоиш по личната ти банкова сметка или на каса на Изи пей. Всеки нов клиент с първи Кредит до заплата ползва гратисен период от тридесет дни и връща точно толкова колкото е усвоил.
Избирайки бърз кредит до заплата от CrediHub, ти вземаш малка сума за кратък период, с условия, които ще отговорят на твоите моментни желания. 
 
Кредит до заплата без лихва – възможно ли е това?
Да, вземането на кредит до заплата без лихва е напълно възможно. При безлихвен заем от теб ще се изисква да върнеш само и единствено сумата, която си взел. Това е перфектното решение за теб, ако се нуждаеш от допълнителни финансови средства за покриване на текущите си разходи.  
 
 
Как да върна кредит до заплата?
Независимо дали си взел безлихвен кредит до заплата или пък стандартен кредит до заплата от CrediHub, ще върнеш само и единствено сумата, за която сме се договорили в началото.
1. Плати в личния си профил или в мобилното приложение на CrediHub с кредитна или дебитна карта VISA, MasterCard, Maestro;
2. На всяка каса на EasyPay /таксата за превод на сумата е за сметка на кредитополучателя/;
3. По банков път на каса във всеки банков клон по сметка BG09BPBI88981027444010, като в основание посочиш три имена, ЕГН и номер на договор за заем, в полза на Креди Йес ООД.
За какво можеш да използваш кредит до заплата?
Вземането на кредит до заплата е бързо решение, когато има време до заплата, а си решил да заведеш любимите си хора на кратка почивка или възникне непредвиден разход, за който нямаш спестени пари.
С кредит до заплата ще изпълниш своите желания и ще покриеш належащи разходи.
Има ли такса за кандидатстване за кредит до заплата?
Credihub не изисква от клиентите си такси и комисионни. Кандидатстването за кредит до заплата е напълно безплатна услуга. Ние вярваме, че доверието е в основата на добрите и честни взаимоотношения.
Не мога да вляза в профила си, за да кандидатствам за кредит до заплата?
Ако си забравил паролата си, отиди на "Вход в профила" и натисни на "Забравена парола". Въведи телефонен номер или имейла, с които си се регистрирал, избери начин на получаване на информация за смяна на парола и следвай стъпките.
Избери сигурна парола, която лесно ще запомниш. След това можеш да заявиш твоя кредит до заплата.
Мога ли да кандидатствам за кредит до заплата без трудов договор?
 Да, можеш да кандидатстваш за Кредит до заплата от CrediHub, независимо от това, че не работиш на трудов договор. Важно е да прецениш възможностите си и нуждата от финансиране, за да се справиш без притеснения с връщането на задължението си.
 

 
Имам допълнителни въпроси за кредит до заплата, към кого да се обърна?
Винаги когато имаш нужда от съвет, можеш да се свържеш с нашите консултанти. Независимо дали за кредит до заплата или някой от другите ни продукти, ние с готовност ще отговорим на твоите въпроси за заема, който ти е необходим. Можеш да ни потърсиш посредством чата на сайта ни www.credihub.bg, да ни пишеш на имейл [email protected] или да ни се обадиш на телефон 0700 500 69 (на цената на един градски разговор).
Грижа за клиента

Защото сте важни за нас

Прозрачност

Без неясни условия и такси

Сигурност

За теб и личните ти данни

Отговорност

Кредитираме с мисъл за теб