0700 500 69

национален телефон

Кредити с лошо ЦКР

Кредити с лошо ЦКР


Не всички потребители са длъжни да са добре запознати със специфичните понятия в сферата на кредитирането. Напълно нормално е, когато се сблъскаш с оферти за кредити с лошо ЦКР, да си зададеш някои въпроси. В следващите редове ще се опитаме да отговорим на тези, които възникват най-често, за да имаш повече яснота относно кредитите с лошо ЦКР.
 

Какво означава кредити с лошо ЦКР

Не е излишно да си зададеш подобен въпрос. За да не се чудиш, ние ще ти отговорим веднага. „ЦКР“ е съкращение, което идва от Централен кредитен регистър. Мястото, където се съхраняват всички данни за финансовото минало на потребителя (да, в това число и за теб). Данни за това как си се справял с финансите си досега, имаш ли настоящи задължения, просрочени ли са те и т.н. На база на тази информация кредиторите решават дали ще ти отпуснат кредит или не.
 
Кредити с лошо ЦКР 1
Кредити с лошо ЦКР - значение

Как да разбера дали имам кредити с лошо ЦКР 

Лесно би могъл да си отговориш на този въпрос. Ако си имал кредити и други задължения, които си просрочвал и с чието изплащане си имал проблеми, по всяка вероятност това се е отразило негативно на твоето ЦКР. В случай, че винаги си бил отговорен към личните си финанси и си се издължавал коректно към кредиторите, по-скоро се ползваш с добър кредитен рейтинг. Справка дали имаш кредити с лошо ЦКР можеш да направиш в БНБ, където ще ти издадат удостоверение с пълна информация.
 

Какво следва, ако имам кредити с лошо ЦКР

Няма нищо страшно в това да имаш лоша кредитна история. Именно за потребители като теб са създадени офертите за кредити с лошо ЦКР. Благодарение на тях и въпреки някои финансови грешки, които си допускал в миналото, ще имаш възможността да получиш необходимия ти заем. Средства, с които ще се справиш с неотложните плащания и задължения, и отново ще си стъпиш на краката.
Кредити с лошо ЦКР 2
Кредити с лошо ЦКР - какво следва

Защо някой би ти предложил кредити с лошо ЦКР  

Най-простичко казано, защото кредиторите желаят да достигнат до максимален брой потребители. В миналото на потребители с неблагоприятна кредитна история сериозно им беше ограничаван достъпът до услугите на кредитната сфера. С появяването на офертите за кредити с лошо ЦКР това коренно се промени. За кредити с лошо ЦКР може да кандидатства на практика всеки потребител, независимо от кредитната си история. Разбира се, налице са някои ограничения по отношение на сумите на отпусканите кредити с лошо ЦКР и на сроковете за погасяване. Така чрез предлаганите кредити с лошо ЦКР от една страна кредиторите защитават, както своите интереси така и твоите, пазейки твоята кредитоспособност, ние ти даваме възможност да получиш необходимата финансова подкрепа, в настоящия момент.
 

Какво да гледаш при кандидатстване за кредити с лошо ЦКР

Най-важното при кандидатстване за кредити с лошо ЦКР е да се увериш, че вземаш заем, с чието погасяване впоследствие няма да имаш никакви проблеми. Съчетанието между избраните размер на заема и срок за неговото погасяване трябва да формира месечна вноска, която напълно отговаря на доходите и финансовите ти възможности. Не се изкушавай да вземаш кредити с лошо ЦКР с прекалено големи размери, които реално не са ти необходими и само могат да ти създадат главоболия в рамките на процеса по погасяване.
 
Кредити с лошо ЦКР 3
Кандидатстване за кредити с лошо ЦКР 

Кредити с лошо ЦКР – поучи се от досегашния си опит    

Офертите за кредити с лошо ЦКР са чудесна възможност за теб като потребител да се поучиш от досегашния си неблагоприятен опит при изплащане на заеми. Тези оферти за кредити с лошо ЦКР ти дават шанс да поставиш ново начало по отношение на личните си финанси и да се превърнеш в значително по-разумен и отговорен човек от преди. Потребителите, взели кредити с лошо ЦКР, трябва да бъдат внимателни със своите харчове в рамките на периода, който е определен за погасяване. Разходите трябва да се съобразяват с получаваните доходи, с размера на вноските по съответните кредити с лошо ЦКР и с наистина важните ежедневни плащания. Съветваме те да си съставяш бюджет на седмична или месечна база и да го следваш стриктно, за да си сигурен, че няма да имаш проблеми с връщането на взетите кредити с лошо ЦКР.
 

Кредити с лошо ЦКР – довери се на CrediHub 

При кандидатстване за кредити с лошо ЦКР от CrediHub ще получиш сумата точно тогава, когато ти трябва, защото от вземането на кредити с лошо ЦКР има смисъл, когато потребителят може да получи желаната сума точно тогава, когато му е необходима, за да се справи с настоящите си финансови затруднения. Заявявайки заем от CrediHub, ще получиш одобрението за кредити с лошо ЦКР в рамките на минути, а превеждането на парите е възможно да се случи още на същия ден.
 

Кандидатстването за кредити с лошо ЦКР от CrediHub – лесно и удобно 

За кредити с лошо ЦКР от CrediHub кандидатстваш изцяло онлайн. Попълваш онлайн форма за кандидатстване в мобилното ни приложение, на сайта ни www.credihub.bg или като се свържеш с нас на номер 0700 500 69 (без допълнително таксуване). Дали си одобрен за кредити с лошо ЦКР разбираш до минути, сумата ще получиш по банков път в твоята лична банкова сметка или на каса на Изи Пей.
 
Кредити с лошо ЦКР 4
Кредити с лошо ЦКР от CrediHub

Без допълнителни такси при връщане на кредити с лошо ЦКР от CrediHub

Няма да плащаш допълнително, защото ние от CrediHub не изискваме от клиентите си такси при погасяване. Кандидатствайки за кредити с лошо ЦКР при нас, ти ще връщаш само и единствено сумата, за която сме договорили в началото и която можеш да изчислиш предварително благодарение на нашия онлайн калкулатор.
 

Получи професионален съвет, когато ти е нужен

От нашите сътрудници винаги ще получиш професионален съвет и надеждна консултация. Като човек, който в миналото е имал проблеми с погасяването на своите задължения, е съвсем нормално да се посъветваш преди вземането на нов заем. Предполагаме, че би искал да изчистиш своето кредитно досие, затова екипът на CrediHub ще те насочи към оферти за кредити с лошо ЦКР, които напълно отговарят на интересите ти и на твоето настоящо финансово положение.   
  
Какво означава кредити с лошо ЦКР

Как да разбера дали имам кредити с лошо ЦКР

Какво следва, ако имам кредити с лошо ЦКР

Защо някой би ти предложил кредити с лошо ЦКР

Какво да гледаш при кандидатстване за кредити с лошо ЦКР

Кредити с лошо ЦКР – поучи се от досегашния си опит

Кредити с лошо ЦКР – довери се на CrediHub

Кандидатстването за кредити с лошо ЦКР от CrediHub – лесно и удобно

Без допълнителни такси при връщане на кредити с лошо ЦКР от CrediHub

Получи професионален съвет, когато ти е нужен

Заяви кредит
Прочети още
Грижа за клиента

Защото сте важни за нас

Прозрачност

Без неясни условия и такси

Сигурност

За теб и личните ти данни

Отговорност

Кредитираме с мисъл за теб