0700 500 69

национален телефон

Рефинансиране на кредит 

Рефинансиране на кредит 


Какви са ползите от рефинансиране на кредит 

Най-вероятно си чувал за рефинансиране на кредит и може би си запознат със значението му, но за всеки случай ние ще ти обясним малко повече за процеса и какви са ползите от него. 

Рефинансирането е услуга, която дава възможност на потребителя да погаси един или повече активни заема усвоявайки нов. При рефинансиране на кредит се взема нов, с който се погасяват текущи задължения. Благодарение на тази практика за рефинансиране на кредит се погасяват навреме старите задължения на потребителя и се избягва тяхното просрочване. Възможно е да се направи рефинансиране на кредит със сума равна на задължението ти, но при по-добри условия на погасяване - период, лихва, вноска. Другият вариант да се прибегне до рефинансиране на кредит е при необходимост от допълнителни средства. Тогава заявяваш заем за по-голяма сума, с който изплащаш текущите и ти остават пари, с които да разполагаш, така както прецениш, като дори е възможно да договориш условия, при които да намалиш размера на бъдещата ти вноска. Т.е. ако вече имаш активен кредит, но сега си решил да отидеш някъде за уикенда и ще ти бъдат необходими допълнителни средства. Кандидатстваш за рефинансиране на кредит с по-голяма сума, погасяваш стария и отново имаш само един заем.
 

Рефинансиране на кредит 1
Рефинансиране на кредит - ползи

 

Лесно ли се прави рефинансиране на кредит 

Да, услугата „Рефинансиране на кредит“ вече е толкова добре развита, че няма да бъде никакъв проблем за теб да намериш подходящи оферти, които отговарят в максимална степен на нуждите и изискванията ти. Рефинансиране на кредит се предлага както от банковите, така и от небанковите институции. Все пак при нужда от рефинансиране на кредит бихме ти препоръчали по-скоро да се насочиш към фирмите за бързи кредити. При тях сроковете за одобрение и отпускане на парите са значително по-кратки, документацията е по-малка, а и имаш възможност да кандидатстваш за точната сума, която ти трябва.  
 

Онлайн рефинансиране на кредит 

Вече можеш да кандидатстваш и да бъдеш одобрен за рефинансиране на кредит изцяло онлайн. Голяма част от небанковите институции предоставят онлайн кредити за рефинансиране, които са максимално удобни за потребителите. Правейки онлайн рефинансиране на кредит, няма да ти се налага въобще да излизаш от дома си, нито пък да чакаш по опашки и гишета, попълвайки и подписвайки купища документи. В допълнение, сроковете за одобрение обикновено са изключително кратки и потребителят може веднага да получи средствата, които му трябват.
 
Рефинансиране на кредит 2
Онлайн рефинансиране на кредит
 

Рефинансиране на кредит - ползи

Стигаме до най-важния въпрос за теб като потребител, а именно как би могла да ти помогне услугата „Рефинансиране на кредит“. В следващите редове ще изведем няколко аспекта, по отношение на които практиката за рефинансиране на кредит е възможно да ти бъде изключително полезна: 
  • просрочени задължения и проблемите с кредиторите – благодарение на услугата „Рефинансиране на кредит“ ще бъдеш способен да избегнеш просрочването на старите си задължения и потенциалните проблеми с кредиторите. Подобно просрочване е възможно да има сериозни последствия за теб, като например влошаване на твоята кредитна история. Освен, че посредством рефинансиране на кредит ще си спестиш последствия, ти ще запазиш добрия си кредитен рейтинг и положителния имидж пред своите настоящи и бъдещи финансови партньори;  
  • използвай рефинансиране на кредит, за да плащаш по-малко лихви и такси – намери по-добра оферта за заем и погаси стария. По този начин ще ограничиш разхода на средства, отиващи за лихви и такси. Посредством избирането на изгодна оферта за рефинансиране на кредит ще избегнеш високите лихвени проценти и допълнителни такси, и ще съхраниш повече налични финансови средства в своята сметка;
  • рефинансиране на кредит за свободни средства – вече имаш един заем и го изплащаш редовно, но се нуждаеш от повече пари? Тогава направи рефинансиране на кредит с по-голяма сума, вместо да теглиш паралелен заем. Така ще изплатиш едното задължение и ще ти останат свободни средства, за да покриеш належащите нужди. Опцията за рефинансиране на кредит определено е правилната, ако искаш да въведеш ред в личните си финанси. Нямаш представа колко по-добре ще се чувстваш, ако на месечна база имаш да правиш само една вноска, а не няколко и по всяко време от месеца.   

Рефинансиране на кредит от CrediHub 

Ние от CrediHub можем да те одобрим за рефинансиране на кредит в рамките на минути, стига всичко да е наред с твоята кандидатура за онлайн кредит. Процедурата по кандидатстване за рефинансиране на кредит се осъществява изцяло онлайн. А парите е възможно да бъдат отпуснати още на същия ден, за да можеш веднага да покриеш старите си задължения. Именно в това е смисълът на услугата „Рефинансиране на кредит“.  
 
Рефинансиране на кредит 3
Рефинансиране на кредит от CrediHub
 

Лесно кандидатстване за рефинансиране на кредит от CrediHub 

Няма да срещнеш абсолютно никакви затруднения с кандидатстването за рефинансиране на кредит от CrediHub. Просто избираш продукта и сумата, за която ще кандидатстваш, от калкулатора в нашия сайт. Създаваш личен профил, до който ще имаш достъп 24 часа в денонощието. Попълваш кратка онлайн форма за кандидатстване с данните от личната си карта. Изпращаш я и очакваш обаждане от нас, за да разбереш дали си одобрен за рефинансиране на кредит.
  

Има ли допълнителни такси за рефинансиране на кредит от CrediHub 

Кандидатствайки за рефинансиране на кредит от CrediHub, можеш да бъдеш сигурен, че впоследствие ще трябва да върнеш само и единствено сумата по погасителния ти план, за която сме се договорили предварително. Ние не изискваме от своите клиенти допълнителни такси. Благодарение на калкулатора на сайта ни имаш възможност да направиш всички необходими изчисления преди да заявиш рефинансиране на кредит.  
 
Рефинансиране на кредит 4
Рефинансиране на кредит - бързо и лесно кандидатстване
 

Довери се на CrediHub при нужда от съвет за рефинансиране на кредит   

Не се колебай да се свържеш с нашите сътрудници при нужда от съвет за рефинансиране на кредит. Екипът на CrediHub ще отговори на всичките ти въпроси и ще те насочи към най-удачните за теб решения за рефинансиране на кредит. Можеш да се свържеш с нас на телефон 0700 500 69 (на цената на един градски разговор), на имейл [email protected] или пък чрез чата на сайта ни www.credihub.bg.   

 

Какви са ползите от рефинансиране на кредит

Лесно ли се прави рефинансиране на кредит

Онлайн рефинансиране на кредит

Рефинансиране на кредит - ползи

Рефинансиране на кредит от CrediHub

Лесно кандидатстване за рефинансиране на кредит от CrediHub

Има ли допълнителни такси за рефинансиране на кредит от CrediHub

Довери се на CrediHub при нужда от съвет за рефинансиране на кредит

Заяви кредит
Прочети още
Грижа за клиента

Защото сте важни за нас

Прозрачност

Без неясни условия и такси

Сигурност

За теб и личните ти данни

Отговорност

Кредитираме с мисъл за теб