0700 500 69

национален телефон

Безлихвен кредит 

Безлихвен кредит 

 

Безлихвен кредит – какво представлявa

Нека ти дадем малко повече разяснения какво означава да вземеш безлихвен кредит. Това е заем, по който няма да дължиш нищо повече от сумата, която си взел. Връщаш само усвоената главница в края на договорения период. Когато чуят за безлихвен кредит, много потребители се питат дали въобще е възможно подобно нещо. Да, възможно е. При това все повече фирми за бързи кредити предлагат безлихвен кредит на своите нови клиенти. Ако желаеш да се възползваш от оферта за безлихвен кредит, сега е твоят момент да вземеш такъв, който ще отговаря перфектно на изискванията ти.
Безлихвен кредит 1
Безлихвен кредит - какво представлява

Въпроси при търсене на безлихвен кредит  

 Напълно нормално е в главата ти да изникнат някои въпроси, когато обмисляш дали да вземеш безлихвен кредит. В следващите редове ще се постараем да отговорим на тях. За да си напълно спокоен и да можеш без никакви колебания да се възползваш от преимуществата на услугата „Безлихвен кредит“: 
  • Наистина ли връщам само сумата, която съм взел – Да, такава е практиката при услугата „Безлихвен кредит“. Тъй като върху него не се начисляват никакви лихви, ти остава да върнеш само и единствено сумата, която си взел. 
  • Само първият кредит ли е безлихвен – обикнбовено оферта за безлихвен кредит можеш да получиш, ако си нов клиент на компанията. Не са невъзможни, разбира се, и такива за лоялни клиенти. Така че да, в повечето случаи само първият заем, който решиш да вземеш, ще бъде безлихвен кредит. Върху всички следващи вероятно ще се начислява определена лихва, но винаги можеш да се възпозползваш от лоялните програми на компаниите, чиито условия са много добри. 
  • Какъв е стандартният срок за погасяване на безлихвен кредит – Неслучайно на безлихвен кредит често се дава наименованието „кредит за 1 месец“. Именно това наименование „кредит за 1 месец“ подсказва какъв е стандартният срок за погасяване. Тъй като този тип заеми се характеризират с отпускане на сравнително малки суми и периодът за погасяването им, на който са склонни кредиторите, е по-кратък. Най-често той е точно 1 месец след отпускането на сумата. Така че имай предвид, че при кандидатстване за безлихвен кредит, ти си осигуряваш сума, която трябва да върнеш в края на този месец. 
  • Безлихвен кредит – в какви ситуации от живота може да ти помогне – към опцията за вземане на безлихвен кредит е добре да се насочиш най-вече в ситуациите, при които временно си останал на „червено“ и имаш проблеми с покриване на текущите разходи. Например когато работодателят поради някаква причина е забавил заплатата ти или имаш непредвидени разходи от битов характер и ти трябва допълнителна финансова подкрепа, за да се справиш. Вземайки безлихвен кредит ще покриеш ежедневните си разходи, а при получаване на заплатата ще можеш веднага да погасиш усвоения безлихвен кредит.  
  • За какво да внимаваш след вземане на безлихвен кредит – Тъй като вероятно взетият безлихвен кредит ще бъде първи за теб, ще ти дадем няколко съвета за това как да се справиш с погасяването му в срок. Помни най-вече, че става въпрос за кредит за 1 месец, който трябва задължително да бъде погасен в края на този период. Така че използвай взетия безлихвен кредит за покриване на ежедневните си разходи, но в никакъв случай не прави допълнителни харчове, които не можеш да си позволиш. Ако спазваш необходимата финансова дисциплина, ще ти бъде лесно да се справиш с погасяването на взетия от теб първи безлихвен кредит. 
Безлихвен кредит 2
Безлихвен кредит - полезна информация 
 

Безлихвен кредит от CrediHub 

Ще бъдеш наш клиент за първи път и имаш нужда от кредит до заплата, то тогава ние ще ти дадем този първи кредит с 0% лихва. Точно така, ние няма да начислим лихва и ти ще върнеш точно толкова, колкото си усвоил. 
С CrediHub ти получаваш бърз и лесен достъп до нашите услугите и приятелско отношение, защото лоялността и добрите взаимоотношения са важни за нас. Ние от CrediHub можем да те одобрим за първи безлихвен кредит в рамките на минути. Необходимо е да разполагаш единствено с валидна лична карта. Отпускането на сумата е възможно да стане още на същия ден, усвояваш средствата по твоята лична банкова сметка или на каса на Изи пей, както ще ти бъде най-удобно, за да можеш веднага да разполагаш с тях. 
  

Бързо и лесно кандидатстване за безлихвен кредит от CrediHub   

 Няма да имаш никакви затруднения по отношение на кандидатстването за  безлихвен кредит от CrediHub. От сайта ни можеш да избeраш продукта “Кредит до заплата”, в кредитния калкулатор нанасяш сумата, която ти е необходимакакто. Ще се отвори меню, от което да започнеш регистрация на личния си профил, до който ще имаш достъп 24/7. Попълваш кратка форма за кандидатстване за безлихвен кредит и ни я изпращаш. Ние ще се свържем с теб, за да те уведомим дали си одобрен.   
 
Безлихвен кредит 3
Безлихвен кредит - бързо и лесно кандидатстване
 

Довери се на CrediHub при нужда от безлихвен кредит

 При вземане на безлихвен кредит от CrediHub, ще трябва да върнеш само и единствено сумата, която си взел. Винаги можеш да се довериш на нашия екип от професионалисти, ако имаш каквито и да било въпроси или притеснения във връзка с вземането на безлихвен кредит. Свържи се с нас посредством чата на сайта www.credihub.bg, на имейл [email protected] или пък на телефон 0700 500 69 (на цената на един градски разговор). Ние сме насреща за всички твои въпроси. 

Безлихвен кредит – какво представлявa

Въпроси при търсене на безлихвен кредит

Безлихвен кредит от CrediHub

Бързо и лесно кандидатстване за безлихвен кредит от CrediHub

Довери се на CrediHub при нужда от безлихвен кредит

Заяви кредит
Прочети още
Грижа за клиента

Защото сте важни за нас

Прозрачност

Без неясни условия и такси

Сигурност

За теб и личните ти данни

Отговорност

Кредитираме с мисъл за теб